Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine bağlamlı olarak değişir.

çoğunlukla yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu evgin çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın düzlükından çabucak uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Peklik açısından, Z tipi yangın merdivenleri çoğu kez yangına, korozyona ve ortam koşullarına dayanıklı çelik yahut hileüminyum kabil zinde malzemelerden dokumalır.

Yangın Bapsı baz amacı insanoğluın muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın takkadak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla harbi orantılıdır. İçerideki duman ve ısının dışarıya yansımaması dâhilin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara onat olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu sayede insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çdüzenışmasına olanak esenlar. Yangın bapları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve panik pası gibi ivedili durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

yangın kapısı Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bağırsakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya münasebet vermemesi dâhilin kapatılmalıdır.

Kanat sayısı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir gereç ile kuruluşlacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda tütün sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre çelmek amacıyla önem taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına niye olan keyif sıkıntısızışını keser ve insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini durumunda tasarlayarak projeye usturuplu yangın merdiveni uygulamasına beraberinde karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page